e
Banner

Etiketler: omsan lojistik



Lojistiğin iki başucu kitabı yenilendi



UTİKAD’ın “Uluslararası Taşımacılık Yönetimi” ve “Lojistik Yönetimi” isimli iki kitaptan oluşan seti genişletilmiş 4.baskısıyla sektörün hizmetine sunuldu.




OMSAN ikinci gemisini satın aldı



OMSAN,  MV UNYECEM 1 adlı pnömatik tahliye sistemine haiz ilk Türk bayraklı çimento gemisini filosuna kattı.




OMSAN Lojistik depolamada 250 bin m2’ye koşuyor



Depolamada 220.000 m2’lik kapasiteye ulaşan OMSAN Lojistik, müşteri yelpazesindeki büyümeye paralel olarak bu alandaki yatırımlarını sürdürüyor. OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, 2016 yılı içinde İstanbul Anadolu Yakası’nda 30 bin m²’lik yeni bir depo yatırımı daha yapacaklarını söyledi. 




OMSAN’dan yeni depo yatırımı



OMSAN Lojistik, Gebze – Çayırova’da 10 Bin m²’lik yeni depolama alanını müşterilerinin hizmetine sundu.




OMSAN yeşil dönüşümü tüm süreçlerine yaydı


Yayın: 27-09-2016
Kategori: Yeşil Lojistik

OMSAN, Türkiye’de lojistik sektöründe GRI – G4 ilkelerine göre hazırlanmış sürdürülebilirlik raporunu yayınlayan ilk şirket. 




Hakan Keskin OMSAN’dan ayrıldı


Yayın: 28-05-2018
Kategori: Özel Röportaj

OMSAN Lojistik Genel Müdürü Do. Dr. Hakan Keskin, görevden ayrıldı.




OMSAN tehlikeli madde taşımacılığında sürdürülebilir destek sağlıyor


Yayın: 21-10-2019
Kategori: Kimya

Lojistik sektöründe 41 yıllık bilgi birikimi ve deneyime sahip olan OMSAN, ADR sertifikalı araçları, dört dörtlük donatılmış deneyimli sürücüleri ve SEÇ-G standartlarına uygun hizmetleriyle tehlikeli madde taşımacılığına prestij kazandırıyor. Geçen yıl 13 milyon km’den fazla yol kat ederek 1 milyar litreden fazla tehlikeli madde taşıması gerçekleştirdiklerini belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü A. Bülent Sabuncu, 2020 yılında bu rakamı 1,5 milyar litreye çıkarmayı planladıklarını söylüyor. 




OMSAN Lojistik’in büyümede lokomotifi demiryolu oldu


Yayın: 22-06-2020
Kategori: Demiryolu

Özel sektörün ilk tren işletmecisi olan OMSAN Lojistik, demiryolu taşımalarının portföyündeki ağırlığını artırmaya devam ediyor. 2019’da özel tren işletmeciliği kapsamında 3.320.000 ton, TCDD Taşımacılık A.Ş.’nin operatör olduğu trenlerle ise 60.000 ton olmak üzere, toplam 3.380.000 ton taşıma gerçekleştiren şirket, bu yıl pandemiye rağmen taşıma miktarını 2019’a göre arttırmayı hedefliyor. 




OMSAN otomotiv lojistiğinde alternatif çözümlerle konumunu güçlendiriyor



Türkiye’de demiryolu tren işletmeciliği yetki belgesine sahip ilk özel tren işletmecisi olan OMSAN Lojistik, yurt içinde otomobil taşımacılığından sonra yeni bir ilke daha imza attı: Marmaray üzerinden dünyanın ilk kıtalar arası otomobil taşımacılığını gerçekleştirdi. OMSAN Lojistik Genel Müdürü Cömert Varlık, “Marmaray’ın sunduğu güvenli, çevreci ve hızlı ulaşım avantajını kullanarak uluslararası demiryolu taşımacılığına hız vereceğiz” dedi. 




OMSAN sadece depo değil komple çözüm sunuyor



Farklı lokasyonlarda konumlandırdığı depolarında birçok sektöre başarıyla hizmet sunan OMSAN, aynı zamanda dağıtım hizmetiyle depolama süreçlerini de destekliyor. Depolamanın, uçtan uca sundukları etkin tedarik zinciri yönetimi hizmetlerinde en önemli parçalardan biri olduğunu belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Cömert Varlık, her bir müşteri için onların sistemlerine uygun özel projeler ürettiklerini ve tüm süreçlerde dijital sistemleri kullanarak, anlık takip ve ölçümlerle verimliliği artırdıklarını söyledi.